NADHLED v Chomutově

NADHLED v Chomutově

V neděli 12. června se konalo první (a doufejme, že ne poslední) hostující divadelní představení, kdy náš divadelní spolek NADHLED představil hru "Tři mládenci v Nabově peci" v modlitebně ČCE v Chomutově. A to především díky Pavle Zetkové, která napsala scénář, nacvičila představení a domluvila i hostování v Chomutově.

Velikonoce 2022 obrazem

Velikonoce 2022 obrazem

Letošní velikonoční svátky v kladenském Evangelickém kostele objektivem fotografů - projděte si galerii a sdílejte atmosféru našeho společenství.

Vánoční hra letos zase živě

Vánoční hra letos zase živě

Originální vánoční divadelní hra s názvem DONKEY FICTION: HISTORKY Z BETLÉMA byla ke shlédnutí v Evangelickém kostele v Kladně v neděli 12.12.2021, a to od 9 hodin, v čase bohoslužeb. Pro ty, kdo se nemohli zúčastnit osobně, jsme umístili nahrávku na sborový kanál Youtube.

Výzva k podpoře lidských práv v Bělorusku

Výzva k podpoře lidských práv v Bělorusku

Synodní rada Českobratrské církve evangelické dnes veřejně vyzvala k podpoře lidských práv v Bělorusku: „Přicházíme s touto výzvou v čase, kdy mezinárodní pozornost kolísá a protestující čelí značnému vyčerpání. O to více považujeme jako církev za důležité běloruský lid různými způsoby podporovat."

Vánoční divadlo

Vánoční divadlo

Letošní vánoční hra musela být prakticky bez diváků a také zkoušky probíhaly pouze virtuálně, proto se výsledná forma podobá spíše scénickému čtení. I tak stojí za to výsledek shlédnout a zaslechnout mezi aktuálními problémy osvobozující poselství Vánoc.

Farní sbor Českobratrské církve evangelické v Kladně

Farní sbor
Českobratrské církve evangelické
v Kladně

Projekt je financován s podporou grantového systému ČCE pro diakonické a rozvojové projekty.​